Compleet 6-delige Smoking huren voor 94,99 euro. Inclusief alles. Lakschoenen ook beschikbaar. Ook last-minute en 24/7 geopend. App nu voor een afspraak op 06 41 79 37 30.

RokkostuumHurenAmsterdam.nl biedt ook Smokings aan. Kijk voor meer informatie op onze website: Smoking-Huren.nl

Een Smoking is na het rokkostuum de op één na formeelste dress code van de man. Bij een smoking wordt een zwarte strik gedragen en onder de smokingjas een wit overhemd. Zwarte lakschoenen onder de smokingbroek zijn gebruikelijk. Het dragen van een horloge wordt afgeraden omdat men dan kan denken dat je op de tijd aan het letten bent. Gezelligheid kent geen tijd, al mag een subtiel zakhorloge wel. 

Een black-tie is een zwart kostuum met een aantal bijzonderheden. De smokingjas heeft een sjaalkraag of puntrevers. Deze sjaalkraag of revers zijn altijd van satijn en vallen op bij de jas. De smokingjas heeft een normale lengte, integendeel tot de rokkostuumjas. Een smokingbroek heeft geen riemlussen, geen omslag en heeft een satijn bies op de buitenste zijnade van de broekspijpen. Dit maakt dat de smokingjas gedragen hoort te worden met een smokingbroek. Het smokingoverhemd heeft een opstaande of liggende boord, blinde knopen en de mouwen worden afgesloten met manchetknopen. Een zwarte strik en een wit of andere kleur pochet maken de smoking helemaal compleet. Een pochet is een soort zakdoek die je op een bepaalde manier kunt vouwen en in de borstzak draagt.

Kijk voor meer informatie over smokings op onze website: Smoking-Huren.nl

Smoking Huren in Amsterdam

De zwarte vlinderstrik is meestal van hetzelfde materiaal als de revers of sjaalkraag van de smokingjas. Het is één van de enige onderdelen waarmee gevarieerd kan worden. Dit wordt vooral gedaan bij minder formele gelegenheden zoals een gala of diner. Als je kiest voor een strik in een andere kleur is het mooi om ook de pochet in de kleur van jouw strik te nemen. De meeste strikken die worden gedragen zijn voorgestrikt, het is echter ook mogelijk om de strik zelf te strikken. Neem hiervoor goed de tijd. 

Smoking Huren in Amsterdam

Kijk voor meer informatie over smokings op onze website: Smoking-Huren.nl