RokkostuumHurenAmsterdam.nl en Smoking-Huren.nl leveren rokkostuums en smokings aan promovendi, studenten, bedrijfsborrels, orkestleden en bruiloften. Wij staan open voor samenwerkingen en partnerships. In de drukke maanden november en december geven wij geen kortingen. Je kunt ons benaderen op Info@RokkostuumHurenAmsterdam.nl of via WhatsApp op  06 41 79 37 30.

Partnership met Stichting Studentensport Amsterdam (SSA)

RokkostuumHurenAmsterdam.nl is trots op Stichting Studentensport Amsterdam (SSA). Wij dragen de sportende student in Amsterdam graag een warm hart toe. Elk lid van een bij SSA aangesloten vereniging kan bij ons huren. 

Sponsordeal met Stichting Nederlandse Studenten Zwemsport


Stichting NSZ is het overkoepelende orgaan van het studentenzwemmen en -waterpolo in Nederland. Naast het verzorgen van de studentenzwem- en studentenwaterpolocompetitie, probeert de Stichting de zwemsport onder de Nederlandse studenten in zijn algemeenheid te bevorderen en de bekendheid te vergroten.Sponsordeal met A.S.Z.V. SPONS

Sponsordeal Rokkostuum Huren Amsterdam

De Amsterdamse Studenten Zwemvereniging (ASZV) SPONS is de studenten zwemvereniging van Amsterdam. Het stelt zicht ten doel de beoefening van het zwemmen onder studenten te bevorderen en meer algemeen te maken. Wij dragen de vereniging graag een warm hart toe.Vrienden van Riksja Huren Amsterdam

Ben jij opzoek naar prachtig vervoer voor jouw bruiloft? Huur nu een authentieke riksja (in Indonesië: becak) uit Yogyakarta, Java. Deze becak is handgemaakt en daarom de enige in zijn soort! Deze riksja is hoger en breder dan de riksja’s in Indonesië. Door deze aanpassing is het aangenaam zitten met twee personen en makkelijker om in te stappen. De riksja komt samen met een geweldig vriendelijke bestuurder, zelf hoef je dus niet te trappen. Bekijk de website hier.