Huren is duurzaam. Bezorging per bakfiets

Huren is duurzaam. Natuurlijk, klinkt leuk. Wij gaan een stapje verder. Bij elke beslissing die wij maken denken we aan de impact. Voor het maken van rokkostuums en smokings zijn veel grondstoffen nodig, vooral wol en polyester. Gebruik van land, water, energie en chemicaliën voor de stoffen heeft veel impact op het milieu. Een rokkostuum of smoking wordt zelden gedragen en dus zou het zonde zijn als we allemaal een kostuum in de kast zouden hebben hangen. Daarom is huren duurzaam.

Dit is hoe wij een stap verder gaan

Het is uiteraard niet gek dat uitgerekend een kostuumverhuurbedrijf zegt dat huren duurzaam is, verhuren is hoe wij ons brood verdienen. Hoe gaan wij een stapje verder?

1). We hergebruiken verpakkingsmateriaal en houden verpakkingsmateriaal zo klein mogelijk. Dit scheelt een extra rit voor de koerier en scheelt verpakkingsmateriaal.

3). Plastic-tasjes om een schoenendoos zijn tassen die al eens gebruikt zijn en worden bij terugkomst weer hergebruikt.

2). Wij bankieren bij een bank die investeert in duurzame ontwikkeling. Dit omdat je met geld invloed kunt uitoefenen om de wereld een betere plek te maken.

3). We vervoeren pakketjes binnen de Amsterdamse ring A10 met de bakfiets. Helemaal groen, scheelt weer CO2 uitstoot.

4). Afgeschreven kleding en schoenen worden ingeleverd bij een kledinginzamelingspunt, wordt tweedehands verkocht of gaat mee met de klant zodat hij hieraan een tweede leven kan geven.

5). Facturen worden gemaild en niet geprint. Scheelt weer een boom en je kunt jouw factuur altijd terugvinden.

6). Stomen doen wij met een professioneel stoomapparaat. Ons apparaat gebruikt geen chemicaliën. Zo komen er geen vieze stoffen in ons milieu.

Huren is duurzaam. Graag tot ziens bij RokkostuumHurenAmsterdam.nl

Huren is duurzaam

Heb jij nog meer tips of suggesties die ons nog duurzamer maken? Laat het ons weten! Wij verbeteren graag, op alle gebieden. Je kunt PJ bereiken via WhatsApp op 06 41 79 37 30.