De bereikbaarheid van Rokkostuum Huren Amsterdam

Adres: Prinsengracht 241 A4, 1015 DT, Amsterdam

Rokkostuum Huren Amsterdam is gelegen in Centrum-West van Amsterdam, naast het Anne Frank Huis en is te bereiken:

  • Te voet vanaf Centraal Station, 17 minuten lopen
  • Te voet vanaf tram- en bushalte Westermarkt
  • Met de auto, parkeren op Prinsengracht (Parkeerautomaat zit voor Prinsengracht 197)

Geen ‘Kaarten-Applicatie’ Apple

Gebruik als navigatie Google Maps, wanneer de kaarten-applicatie van Apple gebruikt wordt zult u door onverklaarbare reden zo’n 10 minuten lopen vanaf de werkelijke locatie terrecht komen. Rokkostuum Huren Amsterdam bevindt zich aan dezelfde zijde van de gracht als het Anne Frank huis en is hier één brug vandaan.

Dankuwel voor het maken van een afspraak!

Rokkostuum ophalen met de auto

Als u uw rokkostuum komt ophalen hangt deze voor u klaar in een kostuumhoes waardoor het kostuum makkelijk en veilig vervoerd kan worden. Komt u met de auto? Laat het ons weten, dan lopen wij even naar buiten om het kostuum aan u te geven. Parkeren voor de deur is moeilijk al vindt u soms met geluk een parkeerplek. Voor ons is het een kleine moeite naar buiten te lopen. Let wel dat de betaling dan voor ophalen moet gebeuren. U kunt u live-locatie via WhatsApp delen zodat wij buiten op u staan te wachten.

Vragen? Bel, sms of whatsapp voor meer informatie naar PJ op 06 41 79 37 30.

Rokkostuum ophalen met de auto

Bezorging per bakfiets

Geen tijd om het rokkostuum op te halen? Kom passen en laat jouw rokkostuum bezorgen op het moment dat het jou uitkomt. Geen tijdslot waarin het wordt bezorgd, maar een vaste tijd. Laat nu jouw Rokkostuum bezorgen binnen de Amsterdamse ring A10. Een rit is 10 euro. Zolang het in de bakfiets past maakt het aantal rokkostuums niet uit, kosten zijn per rit. Brengen en daarna ophalen is twee ritten en kost 2 * € 10 = € 20.

Laat jouw rokkostuum bezorgen