Het Beste Rokkostuum Huren voor de Laagste Prijs

Opzoek naar een Smoking voor een black-tie evenement? Bekijk onze Smoking website

Rokkostuum Huren Amsterdam is dé specialist op het gebied van Rokkostuums. Bij een speciale gelegenheid hoort een speciaal kostuum. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend waardoor je kunt passen, ophalen en retourneren wanneer je wilt. Geen tijd om het rokkostuum op te halen of te retourneren? Wij bieden je een breng- en ophaalservice binnen de ring van Amsterdam. Heb je het rokkostuum net even wat langer nodig dan 48-uur? Wij zijn flexibel wat betreft de huurtermijn en dat zonder extra kosten. Al deze service op een toplocatie voor de laagste prijs van Amsterdam. Wanneer stuur jij ons een bericht voor een pasmoment? Stuur nu meteen een WhatsApp naar PJ op 06 82 26 74 60.

Rokkostuum in Amsterdam

Huur nu een compleet 5-delig Rokkostuum voor 69,99 euro

Een compleet 5-delig rokkostuum bestaat uit een rokjas, rokbroek, rokvest, rokhemd en White Tie Strik. Het rokkostuum is speciaal voor gelegenheden zoals een gala, promotie, optreden, bruiloft of ander evenement. Wij hebben rokkostuummaten (confectiematen) 40 t/m 60 op voorraad. Daarnaast verhuren wij ook lakschoenen los om het kostuum helemaal compleet te maken. Bij promoties aan de VU Amsterdam en Universiteit Leiden wordt een zwart rokvest gedragen, hiervoor rekenen wij 4,99 euro.

De borg voor het 5-delige rokkostuum is 65 euro en de (flexibele) richtlijn voor de huurtermijn is 48 uur.

Rokkostuum Huren Amsterdam aan de Prinsengracht 241

Het rokkostuum passen, ophalen en retourneren is op de Prinsengracht 241 A4, 1015 DT, Amsterdam. Dat is 100 meter van het Anne Frank Huis en slechts 5 minuten lopen vanaf tramhalte Westermarkt of 16 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal.

Maak nu een afspraak via whatsapp

Bel, sms of whatsapp voor meer informatie naar PJ op 06 82 26 74 60

Louis & PJ in de Keukenhof

Bezorging per bakfiets mogelijk

Kom passen en laat jouw rokkostuum bezorgen op het moment van jouw speciale gelegenheid. Laat nu jouw Rokkostuum bezorgen binnen de Amsterdamse ring A10. We bezorgen precies op het moment dat het jou uitkomt. Brengen en daarna ophalen is twee ritten en kost 2 * € 10 = € 20.

Ook Rokkostuums voor vrouwen

Ook voor vrouwen hebben wij complete 5-delige rokkostuums bestaande uit een rokjas, rokbroek, rokvest, rokhemd en White Tie Strik. De rokbroek voor vrouwen is meer slim-fit.

Vrouwen Rokkostuums van Rokkostuum Huren Amsterdam